Штоперица

00:00.00
Онлајн стоперката се користи за мерење на изминатото време од неговото стартување.Притиснете: започнете за да ја стартувате стоперката, потоа притиснете: стоп за да го запрете времето.

Алатката штоперица, која може да се нарече и поинаку - Втор бројач, е дизајнирана да го мери времето што поминало од почеток до запирање со точност од стотинка. Може да се користи за да се измери колку време поминало откако, на пример, сте почнале да вежбате, или исто толку време поминало откако сте ја ставиле храната во рерната.