Превртување паричка / Фрли паричка

Фрлањето паричка е вообичаен метод на случаен избор кога не можеме да одлучиме или кога треба да решиме спор околу решение/пат.Кликнете на фрли паричка - и по некое време ќе видите што е нацртано.