Калкулатор BMR

Калкулатор на базалните метаболички стапки

 / 

kcal на ден

Калкулаторот на базалните метаболички стапки се користи за да се пресмета колку калории му се потребни на вашето тело за да живее.
За да ја пресметате вашата базална стапка на метаболизам, мора да ги внесете сите горенаведени параметри и да притиснете: Пресметајте.